En vanlig dag på förskolan börjar kl 06.30 när de första barnen kommer. Förmiddagen fylls sedan med olika aktiviteter som drama, skapande, sång och givetvis härlig utelek.


11.00 serveras lunchen som till stor del tillagas från grunden i vårt eget kök av vår duktiga kock. Vi tycker att maten som serveras till våra barn är väldigt viktig och vi strävar efter att använda ekologiskt och närodlat i största möjliga utsträckning. Till maten erbjuds alltid en stor mängd tillbehör. Detta bidrar till en mer varierad och näringsrik kost och ger även våra barn möjligheten att prova nya spännande smaker. Söker du förskoleplats för ditt barn? Då kanske du vill komma och äta lunch med oss för att se hur vi har det? Kontakta oss så hittar vi en tid som passar.
 

Loke ska sova middag i en av våra sovlådor. Loke ska sova middag i en av våra sovlådor.

På eftermiddagen sover de minsta utomhus i våra fina egendesignade sovlådor. Kryper temperaturen under -15 sover de inomhus. De större barnen vilar vid behov fortsätter sedan med dagens aktiviteter och alla samlas igen till mellanmål kl 14. Resten av dagen består oftast av utelek och våra femåringar har då även möjlighet att gå ut och leka på skolgården. Vår förskola stänger sedan för dagen kl 17:15.
 

Arvid och Maria är första snöskottare på vår förskola. Arvid och Maria är första snöskottare på vår förskola.

En dag i veckan har våra blivande sexåringar aktiviteter tillsammans med de kommunala förskolornas femåringar. Detta skapar en bra gemenskap som underlättar den kommande övergången till förskoleklassen. 

Marie - förskolechef Marie - förskolechef
Caroline - pedagog Caroline - pedagog
Ulrika - barnskötare Ulrika - barnskötare
Maria - barnskötare Maria - barnskötare
Cathrin - kock Cathrin - kock